Sponsoring

Het plezier van technisch werk is het oplossen van echte problemen, door goed op te letten, door zelf na te denken, door door te zetten als het tegenzit. Bij de Speelfabriek kunnen jonge Rotterdammers dat zelf ervaren. U wilt dat vanuit uw bedrijf ondersteunen? Heel graag!

We bieden verschillende Sponsorpaketten, maar als u een beter idee heeft kunt u ons altijd mailen.

Bedrijfssteun

Een grote naamvermelding op onze wand, met een lasergesneden object dat staat voor het werk van uw bedrijf. Deze naamsvermelding is ook onderdeel van alle hieropvolgende sponsorpaketten.
U adopteert een werktafel voor een jaar, wij sturen u zesmaal per jaar een update van wat er op die tafel gemaakt is.
U adopteert een activiteit van de speelfabriek die past bij uw bedrijf, en wij vermelden uw bedrijf en donatie op de sponsorwand. Met meer dan 20 spectaculaire activiteiten rondom techniek, creativiteit, eten en uitdaging vinden we zeker iets dat bij uw bedrijf past.
Wij komen met ons zelfgebouwde frietenkanon naar uw vrijdagmiddagborrel om te laten zien wat voor spectaculairs je voor elkaar kan krijgen als je je best doet met uitvinden.
De speelfabriek maakt in samenwerking met uw bedrijf een bedrijfspresentatie waarmee jonge bezoekers in de speelfabriek een medewerker volgen in de uitdaging van uw werk. In deze bedrijfspresentatie zit ook financiële ondersteuning vanuit de stad, om jonge kinderen te inspireren.
De mogelijkheid om een exclusieve feest ochtend in de speelfabriek te houden. Wij zetten uw medewerkers in het zonnetje met een lekker ontbijt en leuk entertainment voor het hele gezin. Een bewezen succes!
Menu